Weekdeals

Iedere week vind je bij Inter Chalet de leukste en voordeligste weekdeals. Van elektrisch gereedschap tot verlichting voor in de tuin, het hele assortiment komt voorbij. Eén ding is zeker: het zijn altijd deals die je niet wilt missen! Onze aanbiedingen gaan mee met het seizoen, zodat je altijd op het juiste moment de beste producten vindt voor een fijn prijsje. Zo wordt het nog leuker én goedkoper om thuis aan de slag te gaan. Onze weekdeals zijn alleen geldig voor onze klantenkaarthouders.

Weekdeal 4

Frisse muren!
Zijn jouw muren weer toe aan een fris kleurtje? Met deze weekdeal knap jij eenvoudig je muren op!
 
Exclusieve acties speciaal voor klantenkaarthouders:
  • Interieurlak mat 1L (terpetine-/ waterverdunbaar),Wijzonol: van 64.99 voor 44.99. Met een klantenkaart slechts 39.99!
  • Projectlatex 10L, Wijzonol: van 99.95 voor 74.99. Met een klantenkaart slechts 64.99!
  • Wijzotex S1 10L, Wijzonol: van 173.25 voor 129.99. Met een klantenkaart slechts 109.99!

Wil jij ook een klantenkaart en net als de klantenkaarthouders de goedkoopste prijs betalen voor onze wekelijkse topdeals? Meld je hier beneden eenvoudig en gratis aan!
(acties zijn geldig van 22 t/m 28 januari 2024)

Weekdeal - 20 t/m 26 juni 2022

Op maat gesneden!

Ben je op zoek naar tafelzeil dat altijd perfect om jouw tafel past? Kom dan eens langs @Interchalet en kies uit verschillende dessins. 
Je profiteert nu van 20% korting én het tafelzeil wordt gratis op maat gesneden!

Bezoek onze winkel in Horst


Ben je op zoek naar verlichting, huishoudelijke artikelen, gereedschap, buitenverblijven, hout of interieur producten? Bezoek dan Inter Chalet in Horst. Wij zijn makkelijk te bereiken omdat we gevestigd zijn aan de snelweg. Heb je nu al vragen over ons assortiment? Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag verder in onze winkel of neem contact met ons op via (077) – 399 – 9333 of info@interchalet.nl en hopelijk zien we je snel!