Speeltoestellen

Je kinderen spelen natuurlijk het liefst buiten, en hoe lekker is het als ze in de achtertuin kunnen ravotten? Bij Inter Chalet hebben we veel verschillende soorten speeltoestellen waarop de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Klimrekken, speelhuisjes, zandbakken, schommels en klimwanden. Wij hebben het allemaal!

Je zult er jarenlang plezier van hebben dat de kinderen zich kunnen vermaken met hun vriendjes en vriendinnetjes in de tuin. De meeste speeltoestellen zijn gemakkelijk in elkaar te zetten. We verkopen speeltoestellen van onder andere de merken WoodVision en Hillhout.

WoodVision speeltoestellen

WoodVision is een in Kampen gevestigde producent van kwalitatief hoogwaardige tuinhoutproducten, waaronder speeltoestellen. Voor het bedrijf staat de passie voor hout centraal, dit is voor hen de drijfveer om het buiten wonen zo prettig en comfortabel mogelijk te maken voor iedereen. Het bedrijf is producent van diverse speeltoestellen en toebehoren zoals zandbakken, speeltoestellen, schommels, picknicktafels en meer. Om een goed beeld te krijgen van het assortiment van WoodVision speeltoestellen dat wij je kunnen aanbieden ben je altijd welkom in onze winkel in Horst.

Hillhout speeltoestellen

Hillhout is in 1970 gestart als eenmanszaak met het importeren en verkopen van houten tuinhekken en is inmiddels uitgegroeid tot een productie- en handelsonderneming in houten tuinartikelen van hoge kwaliteit. Hillhout is trendsettend in tuinen in Nederland en vele andere landen in Europa. Hillhout biedt een breed assortiment met onder andere speeltoestellen, zandbakken, schommels, speelhuisjes. Je bent altijd welkom bij onze ruime winkel in Horst om het actuele aanbod Hillhout speeltoestellen te bekijken. Onze medewerkers adviseren je graag over de mogelijkheden.

Kom naar Inter Chalet in Horst!


Op zoek naar speeltoestellen waarmee uren speelplezier gegarandeerd zijn? Kom dan zeker langs in onze mooie en ruime winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).