Vijver & Water

Wil je graag geïnspireerd worden voor een maken van nieuwe tuin? Wellicht denk je erover na om een vijver aan te leggen? Kom dan ons assortiment aan vijver- en waterartikelen bekijken bij Inter Chalet in Horst. Wij denken graag mee over verschillende producten die passen bij wat jij graag zou willen hebben in de tuin. Een buitenkraan monteren in de tuin kan er bijvoorbeeld voor zorgen dat jij in de zomer gemakkelijk voorzien bent van water voor alle planten. Toch liever een tuinslag die je aan de kraan kunt monteren? Inter Chalet biedt een breed assortiment aan, om jou tuin te maken tot een ware droomtuin.

Pimp jouw vijver of water

Ben je van plan om een vijver aan te leggen in de tuin? Of heb je deze al, maar kan die wel een opknapbeurt gebruiken? Wij bieden verschillende producten aan om jou vijver of water te pimpen. Een vijverpomp bied je de mogelijkheid om tijd te besparen tijdens het schoonmaken van de vijver. Hierdoor zal het water gefilterd worden en blijft de vijver er uit zien als een prachtplaatje. Ben je niet zo goed in het geven van water aan je planten? Regentonnen kunnen ervoor zorgen dat ze altijd voorzien zijn van water, ook wanneer jij even geen tijd hebt. Superhandig toch? Wil je de vijver nog extra opfleuren? Bij Inter Chalet hebben we ook bloemen, planten of tuinmeubelen, zodat jij deze zomer volop kunt gaan genieten in je nieuwe tuin. Maak de vijver af met leuke vissen in verschillende kleurtjes!

Kom naar Inter Chalet voor je vijver- of waterproducten


Op zoek naar verschillende materialen om jouw tuin te verbouwen of goed bij te kunnen houden? Kom dan zeker eens langs in onze mooie en ruime winkel in Horst. Er lopen diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Heb je nu al vragen over producten? Dan kun je ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).