Kleding

Ben je op zoek naar kleding om lekker te kunnen werken in de tuin? Bij Inter Chalet bieden wij verschillende werkkleding aan van het merk Kjelvik. Dit merk beschikt over zowel vrijetijds- als werkkleding, zodat jij je op ieder moment van de dag fijn kunt voelen in de door jouw gekozen outfit. Hulp nodig bij het uitzoeken van de kleding? Onze medewerkers in onze winkel in Horst staan voor je klaar!

Werkkleding

Voor het uitoefenen van verschillende beroepen is het van belang dat er speciale kleding wordt gedragen. Bij Inter Chalet bieden we dan ook dan ook werkkleding en -schoeisel aan van het merk Kjelvik. Dit merk staat erom bekend dat zij kwalitatieve jassen, broeken en overalls aanbieden die lang meegaan. Om de outfit compleet te maken bieden we ook nog verschillende soorten schoenen aan met stalen neuzen en rubberlaarzen, om te zorgen dat je bij zwaar werk geen beschadigde voeten zult krijgen.

Buitenkleding

Wil je graag lekker zittende kleding voor buiten? Voor ieder seizoen hebben wij geschikte kleding van Kjelvik. Iedere zomer en winter komen zij dan ook met een nieuwe collectie kleding voor buiten. De weersomstandigheden zijn lijdend, als het gaat om de kleding. Is het een wat koudere dag? Dan bieden wij jassen aan die windbestending zijn of dikke gebreide warme truien en vesten in een prachtige stijl. Wanneer de zon er weer lekker door komt bieden we verschillende kledingstukken aan die lekker luchtig zijn, zodat je tijdens een warme zomerdag niet oververhit raakt. Meer op zoek naar kleding voor tijdens de regenachtige dagen? De waterbestendige jassen en broeken zorgen ervoor dat jij zorgeloos je dag in de regen kunt voortzetten!

Kom voor kleding naar Inter Chalet in Horst


Zoek je nieuwe vrijetijds- of werkkleding? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Onze kleding en schoenen kun je gewoon passen in de winkel en onze medewerkers helpen je hier graag mee! Is jouw maat niet aanwezig in onze winkel? Wij bestellen hem graag voor je! Andere vragen met betrekking tot het assortiment aan kleding en schoeisel, of over andere producten in onze winkel? Twijfel niet en neem contact met ons op via e-mail (info@interchalet.nl) of bel ons op (077-3999333).