blokhut kopen bij Inter Chalet


De grootste tuinspecialist in de regio Horst: Meer dan 10 speciaalzaken onder één dak.

blokhut kopen Horst Inter Chalet

Inter Chalet:


  • Uitgebreid assortiment blokhutten
  • Meer dan 10 speciaalzaken onder één dak
  • Alle dagen geopend (ook op zondag)
  • Alles op het gebied van tuinieren
  • Deskundig advies van gekwalificeerd personeel

Assortiment blokhutten

Stel een vraag over ons assortiment blokhutten of bel:

Neem contact op

077-3999333

 

"Veel keus en veel parkeergelegenheid, makkelijk te bereiken via de snelweg." - W. Arts

blokhut kopen bij Inter Chalet

Kent u dat gevoel? Uw tuin is helemaal af, maar er ontbreekt nog iets. Een tuinhuisje van Inter Chalet! Bij ons kunt u kiezen uit een groot aantal tuinhuisjes, chalets en blokhutten. Een tuinhuis van Inter Chalet heeft verschillende gebruiksmogelijkheden. U kunt uw blokhut gebruiken als schuur, hobbyruimte of misschien zelfs als tweede huis(je). Inter Chalet heeft een chalet voor elke wens en voor elke portemonnee. Ook kunnen wij indien gewenst de zaakwerkzaamheden voor u verzorgen.

U vindt Inter Chalet praktisch gelegen aan de A73. Kom een kijkje nemen in ons onlangs geheel vernieuwde shoppingcenter. Uiteraard verkopen we niet alleen tuinhuisjes. U kunt bij ons ook terecht voor andere tuinbenodigdheden, maar ook voor bouwmaterialen en interieurartikelen in onze gespecialiseerde winkels. Om een indruk te krijgen van ons assortiment, kunt u natuurlijk altijd even kijken op de website van Inter Chalet.

De snelste route naar Inter Chalet vanuit Horst:Inter Chalet Shoppingcenter

Beleef 30.000m2 bouw-, woon- en tuinavontuur.

Inter Chalet is vernieuwd! Ons geheel gerenoveerde shoppingcenter biedt nu ruimte aan maar liefst 10 verschillende speciaalzaken, waaronder onze vertrouwde bouwmarkt, de Budget Home Store XXL meubelzaak en Superkeukens. U slaagt bij ons dus voor al uw specifieke wensen op het gebied van wonen, bouwen en tuin, en dat onder één dak! We zijn zeven dagen per week geopend en u kunt bij ons gratis parkeren. Inter Chalet is gunstig gelegen aan afrit 11 van de A73. We hopen u snel te mogen verwelkomen!

Alles voor bouwen, wonen en tuin, al meer dan 30 jaar is Inter Chalet de grootste bouwmarkt, woonboulevard en tuinspeciaalzaak in de regio Horst. Wij bieden alles op het gebied van uw tuin, zoals gereedschappen, tuinhuisjes en terrasoverkappingen. Bovendien vindt u bij Inter Chalet de beste actie’s met de scherpste prijzen. Graag tot ziens bij Inter Chalet, wij heten u van harte welkom.

Kijk voordat u besluit langs te komen even naar de actuele openingstijden.