Weekdeals

Iedere week vind je bij Inter Chalet de leukste en voordeligste weekdeals. Van elektrisch gereedschap tot verlichting voor in de tuin, het hele assortiment komt voorbij. Eén ding is zeker: het zijn altijd deals die je niet wilt missen! Onze aanbiedingen gaan mee met het seizoen, zodat je altijd op het juiste moment de beste producten vindt voor een fijn prijsje. Zo wordt het nog leuker én goedkoper om thuis aan de slag te gaan. Onze weekdeals zijn alleen geldig voor onze klantenkaarthouders.

Weekdeal 5

Op zoek naar een blokhut voor in je achtertuin? Dat ben je bij Interchalet aan het juiste adres! 
Alleen déze week blokhut Timian  van 2365.- voor 1995.-!
Wil je een zo compleet mogelijk beeld krijgen van de verschillende opties? Kom langs op de outdoor afdeling; onze medewerkers helpen je graag om jouw wens te realiseren.


Weekdeal - 20 t/m 26 juni 2022

Op maat gesneden!

Ben je op zoek naar tafelzeil dat altijd perfect om jouw tafel past? Kom dan eens langs @Interchalet en kies uit verschillende dessins. 
Je profiteert nu van 20% korting én het tafelzeil wordt gratis op maat gesneden!

Bezoek onze winkel in Horst


Ben je op zoek naar verlichting, huishoudelijke artikelen, gereedschap, buitenverblijven, hout of interieur producten? Bezoek dan Inter Chalet in Horst. Wij zijn makkelijk te bereiken omdat we gevestigd zijn aan de snelweg. Heb je nu al vragen over ons assortiment? Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag verder in onze winkel of neem contact met ons op via (077) – 399 – 9333 of info@interchalet.nl en hopelijk zien we je snel!