Weekdeals

Iedere week vind je bij Inter Chalet de leukste en voordeligste weekdeals. Van elektrisch gereedschap tot verlichting voor in de tuin, het hele assortiment komt voorbij. Eén ding is zeker: het zijn altijd deals die je niet wilt missen! Onze aanbiedingen gaan mee met het seizoen, zodat je altijd op het juiste moment de beste producten vindt voor een fijn prijsje. Zo wordt het nog leuker én goedkoper om thuis aan de slag te gaan. Onze weekdeals zijn alleen geldig voor onze klantenkaarthouders.

Weekdeal 20

Geef je buitenruimte een frisse uitstraling!
Of je nu je houten schutting, tuinhuis of deur wilt opfrissen, deze duurzame verf beschermt tegen weer en wind en geeft een langdurige afwerking.
 
Exclusieve acties speciaal voor klantenkaarthouders:
  • Wijzonol Ultra hoogglanslak: Nu van 124.80 voor 189.00. Met een klantenkaart slechts 69.99! 
  • Wijzonol Ultra grondlak: Nu van 85.65 voor 59.95. Met een klantenkaart slechts 49.99!
  • Alabastine houtrot reparatieset: Nu van 52.75 voor 44.99. Met klantenkaart slechts 37.99!
Wil jij ook een klantenkaart en net als de klantenkaarthouders de goedkoopste prijs betalen voor onze wekelijkse topdeals? Meld je hier beneden eenvoudig en gratis aan!

(acties zijn geldig van 13 t/m 19 mei 2024)

Weekdeal - 20 t/m 26 juni 2022

Op maat gesneden!

Ben je op zoek naar tafelzeil dat altijd perfect om jouw tafel past? Kom dan eens langs @Interchalet en kies uit verschillende dessins. 
Je profiteert nu van 20% korting én het tafelzeil wordt gratis op maat gesneden!

Bezoek onze winkel in Horst


Ben je op zoek naar verlichting, huishoudelijke artikelen, gereedschap, buitenverblijven, hout of interieur producten? Bezoek dan Inter Chalet in Horst. Wij zijn makkelijk te bereiken omdat we gevestigd zijn aan de snelweg. Heb je nu al vragen over ons assortiment? Onze vriendelijke medewerkers helpen je graag verder in onze winkel of neem contact met ons op via (077) – 399 – 9333 of info@interchalet.nl en hopelijk zien we je snel!