Klantenkaart van Inter Chalet

Welkom bij Inter Chalet - bouwen, wonen en tuin! Ben je op zoek naar de beste deals voor jouw bouw-, interieur- en tuinbehoeften? Zoek niet verder! Met onze klantenkaart kun je genieten van exclusieve voordelen, geweldige weekacties en een wereld van mogelijkheden om jouw projecten tot een daverend succes te brengen.

De voordelen van een klantenkaart bij Inter Chalet

Als houder van de Inter Chalet klantenkaart profiteer je van exclusieve weekacties die je niet wilt missen! Elke week krijg je toegang tot speciale kortingen op een breed scala aan producten, variërend van essentiële bouwmaterialen tot aan hoogwaardig gereedschap. Of je nu bezig bent met een groot bouwproject of gewoon je interieur wilt verfraaien, onze klantenkaart biedt jou de mogelijkheid om altijd de beste prijs te krijgen voor de producten die je nodig hebt.
Om ervoor te zorgen dat je altijd op de hoogte blijft van de nieuwste aanbiedingen, vermelden we de weekacties altijd op onze website. Hier kun je eenvoudig de huidige deals bekijken en profiteren van de exclusieve kortingen die alleen voor klantenkaarthouders gelden. Daarnaast ontvang je als klantenkaarthouder wekelijks updates via onze nieuwsbrief, zodat je nooit meer een deal mist. 

Spelregels en voorwaarden van onze klantenkaart
Het aanvragen van een klantenkaart is ontzettend makkelijk! Vul het onderstaande formulier direct in. Zodra je aanvraag is goedgekeurd, ontvang je jouw klantenkaart direct. Of je kunt ervoor kiezen om de klantenkaart aan te vragen bij onze winkel, waar ons vriendelijke personeel je graag helpt bij het invullen van het aanvraagformulier. 
Om gebruik te maken van de weekacties, dien je bij het afrekenen jouw klantenkaart te tonen. Dit stelt ons in staat om de exclusieve kortingen voor jou toe te passen. Vergeet dus niet om jouw klantenkaart altijd mee te nemen als je bij Inter Chalet winkelt. De klantenkaart van Inter Chalet is persoonlijk en niet overdraagbaar. Het is bedoeld voor jouw eigen gebruik en kan niet worden gebruikt door andere personen. 
Inter Chalet behoudt zich het recht om de voorwaarden van de klantenpas op enig moment te wijzigen. U wordt hiervan tijdig op de hoogte gesteld.

Kies voor jouw eigen klantenkaart
Bij Inter Chalet staan we klaar om je te helpen bij al jouw bouw-, interieur- en tuinprojecten. Met onze klantenkaart krijg je niet alleen geweldige weekacties, maar ook de mogelijkheid om de benodigde materialen en producten tegen de beste prijs te verkrijgen. Aarzel niet en vraag vandaag nog jouw klantenkaart aan om van deze exclusieve voordelen te genieten!

Registreren
Wilt u ook gebruik maken van de exclusieve klantenkaart acties en heeft u nog geen klantenkaart?
Vul dan onderstaande gegevens in:
Velden gemarkeerd met asterisks (*) zijn verplicht.
Privacy *