Vloeren

Op zoek naar een nieuwe vloer voor in je huis? Dan ben je bij Inter Chalet gegarandeerd aan het juiste adres. In onze grote showroom vind je een ruim aanbod aan diverse soorten vloeren. In onze winkel helpen onze medewerkers je graag verder met het zoeken naar jouw ideale vloer.


Verschillende vloeren

Bij Inter Chalet vind je verschillende soorten vloeren. Op zoek naar laminaat? Je vindt het bij ons! Maar ook voor tegels of vloerbedekking ben je hier aan het juiste adres. In onze showroom hebben we ruim 5000 m² laminaat op voorraad. Bij ons hoef je niet te wachten op je bestelling, je neemt je gekozen vloeren direct mee naar huis! De keuze is enorm, dus je vindt gegarandeerd een vloer die bij je past.

 

Ondervloer

Ook niet onbelangrijk is de ondervloer. Afhankelijk van het type ondergrond waar de vloer op komt te liggen heb je een bepaald type ondervloer nodig. Onze medewerkers in de winkel adviseren je graag over de juiste ondervloer voor jouw woning. We beschikken ook over ondervloeren en laminaat waarmee rekening is gehouden met vloerverwarming.  

 

Plinten

Een vloer is natuurlijk niet compleet zonder plinten. Daarom zijn er bij al onze vloeren ook bijpassende plinten verkrijgbaar. Deze plinten kun je direct uit de voorraad meenemen, of ze worden besteld. Met deze plinten is je vloer helemaal tip top in orde en mooi afgewerkt!

 

Laminaat

Al ons laminaat is van het merk ‘Van Hardeveld’. Een bijzondere variant is de Aqua+ collectie. Dit is laminaat dat zelfs geschikt is voor badkamers of voor vloeren die intensief gereinigd moeten worden. Verder gaan we ook mee in nieuwe trends als het visgraatmotief bij vloeren.

Ben je benieuwd naar ons aanbod vloeren? Kom dan langs in onze winkel en bekijk het assortiment. Onze medewerkers staan hier voor je klaar. Wil je liever vooraf al wat meer informatie? Neem dan contact met ons op.