Verlichting

Ben jij op zoek naar verlichting voor binnen of buiten het huis? Dan ben je bij Inter Chalet aan het juiste adres. Inter Chalet is namelijk de grootste verlichtingsspeciaalzaak van Nederland. Onze ruim opgezette showroom is maar liefst 2000 vierkante meter groot! Hierdoor vind je altijd de nieuwste collecties verlichting voor binnen en buiten. 

Uitgebreid assortiment verlichting

Met onze verlichting maak je het niet alleen in huis een stuk gezelliger, ook wanneer je buiten zit te genieten van het weer zal onze buitenverlichting bijdragen aan een gezellige sfeer. 

Binnen het assortiment zitten vele topmerken die optimaal inspelen op de laatste trends en ontwikkelingen. Denk hierbij aan bekende merken als Philips Hue, Calex, Eglo, Lucide, Trio, Franssen verlichting, Masterligt en Steinhauer. Deze laatste beschikt over verschillende soorten design lampen zoals vloerlampen, wandlampen, kinderlampen, hanglampen, plafondlampen en tafellampen. De merken zijn onderverdeeld in verschillende categorieën: binnenverlichting, buitenverlichting, LED verlichting en beveiliging.

Binnenverlichting

Bij Inter Chalet hebben we een breed aanbod lampen voor in huis. Door de verschillende merken hebben we voor iedere inrichting bijpassende lampen. Denk hierbij aan industrieel, modern, klassiek, strak of landelijk. Je hoeft trouwens niet per se een compleet nieuwe lamp te kopen. Je kunt ook alleen een nieuwe lampenkap kopen met een kleur en stof naar wens. Binnen het assortiment van binnenverlichting zijn meerdere varianten, zoals hanglampen, vloerlampen, plafonniéres, plafondlampen, tafellampen, wandlampen, TL-armaturen en inbouwspots. 


Buitenverlichting 

Wanneer je in de zomer lekker lang buiten wilt zitten of in de winter onder het genot van een warme chocomel, dan kun je bij Inter Chalet terecht voor een breed scala aan producten binnen het assortiment van buitenverlichting. Naast lampen met een bewegingssensor beschikken we over buitenlampen, stralers, wandlampen, lantaarns en bewegingsmelders.


LED verlichting

De meest energiezuinige variant van verlichting is nog altijd ledverlichting. Kenmerkend is dat ze makkelijk te dimmen zijn en vaak in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn. Daarom bieden wij in onze winkel verschillende varianten van deze verlichting aam. Het merendeel van deze lampen wordt verkocht met led-lichtbron en kan een van de vele kleuren bevatten.


Beveiliging

Wanneer je vaak op vakantie gaat of vaak op reis bent voor werk, dan is het wellicht een optie om je huis te beschermen van inbrekers met de juiste verlichting. Zo zijn er lampen met bewegingsdetectoren. Deze gaan aan zodra er beweging wordt gedetecteerd en kunnen bijvoorbeeld worden uitgebreid met een sirene die wordt geactiveerd door de sensor die je zelf aan en uit kunt zetten. Ook voor beveiliging kun je dus bij ons terecht.


Vakkundig advies over verlichting

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste verlichting te kiezen vanwege de vele varianten en het grote aanbod. Bezoek daarom eens onze winkel in Horst en krijg vakkundig advies over al jouw vragen over verlichting. In onze showroom staan tevens onze producten gepresenteerd, waardoor je zelf kunt bepalen welke kleur je bijvoorbeeld het beste bevalt. Voor alle soorten verlichting ben je bij Inter Chalet aan het juiste adres.