Verf

Interieur is natuurlijk een breed begrip. Inter Chalet helpt graag bij het inspireren en adviseren bij jouw ideale interieur. Denk onder andere aan vloeren, raamdecoratie, zonwering, behang, gordijnen, kasten op maat en verf. Wat betreft verf beschikken we over een zeer breed assortiment voor verschillende productcategorieën. Denk hierbij aan verf als lak, beits en muurverf. Daarnaast hebben we verschillende materialen die je kunnen helpen bij het aanbrengen van verf in jouw huis.

Lakken

Een belangrijk onderdeel voor het onderhouden van houten meubels, is het aanbrengen van de juiste lak. Met lak kun je de levensduur van houten meubels verhogen. Hetzelfde geldt voor materialen als kunststof en metaal. Voordat je daadwerkelijk begint met het lakken, is het essentieel om eerst te kijken of je een grondverf of primer nodig hebt. De lak zal namelijk niet op alle ondergronden goed blijven zitten en met een primer of grondverf zal dit probleem worden opgelost. In onze winkel verkopen we verschillende soorten lak. Denk aan binnenlak, buitenlak, beschermende lak, dekkende lak, transparante lak en hoogglanslak.    

Beitsen 

Een andere manier om je houten meubels op te knappen, is door beits aan te brengen. Met beitsen breng je een transparante of gekleurde laag aan op het hout. In tegenstelling tot lak heeft beits een goede vochtregulerende werking en beschermt het daarnaast tegen uv-stralen. Bij zowel de dekkende als transparante varianten blijven de nerven in het hout zichtbaar. We beschikken onder andere over binnenbeits, tuinbeits, glanzende beits en beits voor deuren en meubels. Het aanbod bestaat uit merken als Hermadix, Cetabever, Tenco, Finess en Wijn. 

Muurverf

Bij Inter Chalet kun je ook terecht voor muurverf in een kleur naar wens. Met onze mengmachines kunnen wij alle kleuren maken. Naast de verf die we zelf mengen, beschikken we ook over voorgemengde muurverf. Denk voor verf geschikt voor muren aan cementverf, betonverf en verf voor bakstenen. Deze soorten zijn van merken als Sikkens, Flexa, Pure, Wijnozol en Finess.

Materialen

Voordat je daadwerkelijk aan de slag kunt met de verf van Inter Chalet, heb je natuurlijk de juiste materialen nodig. Verven zonder kwast of roller is namelijk lastig. Daarnaast moet de muur ook voorbehandeld worden met grondwerk of moeten eerst eventuele gaten gedicht worden. Voor al jouw benodigdheden, zoals kwasten, rollers, afplaktape en borstels kun je terecht bij Inter Chalet. Deze materialen zijn van bekende merken als Tesa, Bison, Alabastine en Pattex.

Voor alles omtrent verf ben je bij Inter Chalet dus aan het juiste adres. Aarzel niet om onze winkel te bezoeken in Horst. Heb je vragen? Onze medewerkers zullen je van dienst zijn en vakkundig adviseren.