Deuren

Op zoek naar deuren voor in je huis? Bij Inter Chalet vind je een ruim aanbod aan diverse deuren. Van binnendeuren tot buitendeuren en schuifdeuren. In onze ruime winkel vind je het allemaal! We bieden een uitgebreid assortiment en deskundig advies op maat. Bezoek onze winkel en ontdek zelf alle mogelijkheden op het gebied van deuren.


Binnendeuren

Zijn je binnendeuren versleten? Of ben je toe aan een nieuw interieur? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! In onze uitgebreide showroom zijn alle mogelijkheden te bezichtigen. Je hebt dan ook veel keuzes. Van een houten tot stalen raamwerk en van effen houten deuren tot deuren met glas-in-lood. Dit uitgebreide aanbod garandeert de ideale deur voor jouw huis en interieur.

Ook jouw zolderruimte of kastruimte kunnen wij helpen beter te organiseren door schuifdeursystemen die makkelijk zelf te plaatsen zijn. Zo helpen we je bijvoorbeeld beter gebruik te maken van je zolderruimte met schuin aflopend dak. Echter, je kunt ook kiezen voor een andere populaire optie die hetzelfde functioneert als een schuifdeur, zoals een loftdeur of barndeur. Een zwarte stalen rails waarin je een stalen, houten of juist strakke en moderne deur plaatst is een echte blikvanger in je huiskamer.

Buitendeuren

Ook voor buitendeuren ben je bij ons aan het juiste adres. Jouw geschikte voordeur, achterdeur of balkondeur vind je bij Inter Chalet.

Overige deuren

Naast de deuren op zich bieden we bij Inter Chalet ook alle benodigde accessoires aan. Denk onder andere aan een mooi deurbeslag. Ook hierin hebben wij een ruim assortiment. Verder hebben we diverse nummer- en naamborden, uitgevoerd in bijvoorbeeld RVS, emaille, acrylaat of messing.


Merken deuren

In onze winkel beschikken we over de volgende merken:
  • Austria: van dit merk hebben we de deurenseries ‘Nero Legno’, ‘Sense’ en ‘Balance’. 
  • Skantrae
  • Storemax: schuifdeursystemen 

Ten slotte beschikken we voor deurbeslag over de merken Intersteel, Entra en Nauta. 

Kortom, voor al je deuren en deuraccessoires ben je bij Inter Chalet aan het juiste adres! Kom langs in onze winkel en ontdek het assortiment. Onze medewerkers adviseren je graag.