zonwering kopen bij Inter Chalet


De grootste woonboulevard in de regio Horst: Meer dan 10 speciaalzaken onder één dak.

zonwering kopen Horst Inter Chalet

Inter Chalet:


  • Uitgebreid assortiment zonweringen
  • Meer dan 10 speciaalzaken onder één dak
  • Alle dagen geopend (ook op zondag)
  • Alles op het gebied van wonen
  • Deskundig advies van gekwalificeerd personeel

Assortiment zonweringen

Stel een vraag over ons assortiment zonweringen of bel:

Neem contact op

077-3999333

 

 "Een leuke grote winkel op woongebied. Een keer wat anders dan de standaard woonwinkel. Goede Parkeer gelegenheid." - L. Design

zonwering kopen bij Inter Chalet

In de zon zitten is fijn, maar te heet is ook niet goed. Inter Chalet in Horst heeft een breed scala aan opties om de zon uit uw huis of tuin te weren. U kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan rolluiken, die ervoor zorgen dat het binnen lekker koel en donker blijft. Ook leveren wij u zonneschermen, die voor schaduw in uw tuin zorgen of de warmte uit uw huis houden. Onze producten zijn van de hoogste kwaliteit en wij hebben alle bekende merken in huis. Ons goed opgeleide personeel staat u graag te woord over de opties en kan u voorzien van deskundig advies.

Bij Inter Chalet kunt u terecht voor veel meer dan alleen rolluiken en zonneschermen. De vele specialistische winkels in ons vernieuwde shoppingcenter staan garant voor een geweldige winkelervaring waarbij u al uw woonwensen in vervulling ziet gaan. Ook voor bouwmaterialen en tuinartikelen moet u bij Inter Chalet zijn. Kijkt u eens op onze website of kom langs. Inter Chalet is gunstig gelegen aan de A73. We hopen u snel te mogen verwelkomen!

De snelste route naar Inter Chalet vanuit Horst:Inter Chalet Shoppingcenter

Beleef 30.000m2 bouw-, woon- en tuinavontuur.

Inter Chalet is vernieuwd! Ons geheel gerenoveerde shoppingcenter biedt nu ruimte aan maar liefst 10 verschillende speciaalzaken, waaronder onze vertrouwde bouwmarkt, de Budget Home Store XXL meubelzaak en Superkeukens. U slaagt bij ons dus voor al uw specifieke wensen op het gebied van wonen, bouwen en tuin, en dat onder één dak! We zijn zeven dagen per week geopend en u kunt bij ons gratis parkeren. Inter Chalet is gunstig gelegen aan afrit 11 van de A73. We hopen u snel te mogen verwelkomen!

Alles voor bouwen, wonen en tuin, al meer dan 30 jaar is Inter Chalet de grootste bouwmarkt, woonboulevard en tuinspeciaalzaak in de regio Horst. Onze woonboulevard biedt alles op het gebied van wonen en u vindt hier de beste actie’s met de scherpste prijzen. Tot ziens bij Inter Chalet, wij heten u van harte welkom.

Kijk voordat u besluit langs te komen even naar de actuele openingstijden.