Dierenvoeding

Ben jij een trotse baas van een knaagdier, viervoeter of een vogel? Dan ben jij op zoek naar de beste keuze in dierenvoeding. Neem eens een kijkje bij de verschillende opties die er voor jouw dier zijn! De juiste voeding kan een wereld van verschil maken in de gezondheid en energie van dieren. Het is goed om te weten wat de beste optie is voor die van jou. Gelukkig hebben wij alle opties waar je van kan dromen, en meer! Benieuwd? Kom langs en ontdek het zelf!

Welk voer heb ik nodig voor mijn dier?

Als dierenliefhebber wil jij elke dag alleen het beste voer aan jouw dier geven. Maar het beste voer, wat houdt dat eigenlijk in? Dierenvoeding moet de optimale voedingstoffen bevatten, daarom is ons voer zoveel mogelijk van natuurlijke voedingsbronnen gemaakt. Ook is het belangrijk dat dierenvoeding voldoet aan de juiste energiebehoefte. Dit verschilt per diersoort. Niet elk dier heeft namelijk dezelfde behoefte aan voedingsstoffen en energie. Daarom is er voor elk huisdier van elk formaat bij Inter Chalet een ruim assortiment aan voeding te vinden.

Altijd een gezond dier

Een gezond dier heeft elke dag genoeg energie om te spelen en te rennen. Het effect wat de juiste dierenvoeding op een dier heeft is niet te onderschatten. Daarbij zorgt het ook voor een betere weerstand en algehele gezondheid. In combinatie met een comfortabel verblijf en de juiste verzorging, is jouw dier je heel erg dankbaar!

Kom naar Inter Chalet voor een ruim aanbod dierenvoeding!

Benieuwd naar ons ruime assortiment aan dierenvoeding voor jouw dier? Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).