Dierenverblijven

Ben jij op zoek naar de perfecte kooi voor jouw lieve knaagdier? Of juist dierenverblijven voor jouw trouwe viervoeters? Misschien heb je zelfs wel een nieuwe ren nodig voor in de tuin? Bij Inter Chalet in Horst vind je het geschikte verblijf voor jouw dier, in alle vormen en maten. Deze verblijven zijn speciaal aangepast op de benodigdheden van elk dier zodat die van jou zich hierin helemaal thuis voelt! Benieuwd? Kom langs en ontdek het zelf!

Hokken, kooien en nog veel meer

Als baas van jouw dier, wil jij natuurlijk alleen maar het beste. Een verblijf dat zowel comfortabel als betrouwbaar is, past bij dit plaatje. Bij Inter Chalet snappen wij dat een dierenverblijf tegen een zetje moet kunnen. Daarom vind jij bij ons alleen producten met een hoge kwaliteit die jouw dier jarenlang een fijn thuis bieden.

Alles voor jouw huisdier

Jouw knaagdier is maar al te blij met een fijne kooi waar hij zich op zijn gemak voelt. Voor jou is gebruiksvriendelijkheid net zo belangrijk. Of het verblijf nou binnen of buiten staat, gemaakt is van hout of van kunststof, in het ruime assortiment van Inter Chalet zit een goede match voor jou en jouw knaagdier. Juist op zoek naar een plek waar jouw hond of kat op zijn gemak kan vertoeven? Maak een keuze uit de talloze opties voor jouw viervoeter van elk formaat. Daarnaast vind je bij ons dierenverblijven, hokken en kooien voor nog veel meer dieren!

Kom naar Inter Chalet voor een ruim aanbod dierenverblijven

Op zoek naar verschillende soorten dierenverblijven voor jouw dier? Kom dan zeker langs in onze winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).