Dieren

Krijg jij energie en plezier van dieren? Specifiek jouw eigen dieren? Ze dragen bij aan jouw geluk! Verdienen ze dan niet het allerbeste? Bij Inter Chalet vind je alles om jouw geliefde huisdieren te verzorgen en te verwennen. Ben je op zoek naar de beste verblijven, verzorging en voeding voor jouw dieren? Bezoek onze winkel aan de snelweg en laat je adviseren!

Dierenverblijven

Jouw dieren verdienen alle ruimte, genoeg isolatie, een mooi verblijf, maar bovenal een veilig onderkomen. Het beste voor je dieren, maar ook een mooie uitstraling in jouw huis of tuin? Met het uitgebreide assortiment bij Inter Chalet kies je voor het dierenverblijf dat alles biedt aan jouw dieren, maar ook nog aan jouw wensen voldoet. Bezoek Inter Chalet en laat je inspireren.

Dierenverzorging

Net zoals jij jezelf dagelijks verzorgt, hebben dieren ook verzorging nodig. Denk bijvoorbeeld aan bescherming tegen vlooien of ander ongedierte, verzorgingsproducten voor het gebit of producten voor de vacht. Bezoek Inter Chalet voor het ruime assortiment aan dierenverzorging en laat je adviseren door onze enthousiaste medewerkers.

Dierenvoeding

Welke voeding is het beste voor jouw dieren? Kies je voor natvoer of voor brokken? En welk merk voeding is het beste voor jouw dieren? Je eet zelf ook niet alles, er is slechte voeding voor zowel mensen als dieren. Laat je bij Inter Chalet in Horst adviseren welke voeding het beste is voor jouw dieren.

Kom naar Inter Chalet voor jouw dieren. 

 Op zoek naar de beste verblijven, verzorging en voeding voor jouw dieren? Kom dan zeker langs in winkel in Horst. Inter Chalet ligt direct aan de snelweg en is dus zeer goed te bereiken. Daarnaast lopen er diverse enthousiaste medewerkers rond die jou graag helpen met een vraag over onze producten! Je kunt ook altijd contact met ons  opnemen via e-mail (info@interchalet.nl) of telefoon (077-3999333).