Constructie

Op het gebied van constructie beschikken we bij Inter Chalet over verschillende productcategorieën. Denk hierbij aan hout, plaatmateriaal, isolatiemateriaal, panelen, pvc, schuttingen, steigerhout en kunstgras. Inter Chalet is een echte speciaalzaak. We kunnen je daarom vakkundig advies geven over producten die binnen de constructie vallen.

Hout 

Een essentieel onderdeel binnen constructie is hout. Bij Inter Chalet kun je namelijk terecht voor vele soorten hardhout, zoals vlonderplanken, palen en balken. In ons assortiment bieden we ook speciale varianten hardhout als antislipplanken, waardoor je niet snel meer zult uitglijden op een houten terras! We hebben ruim 40 jaar ervaring op het gebied van hout. Tegen een kleine vergoeding zagen we het hout ook op maat! 

Isolatiemateriaal

Een ander essentieel onderdeel voor een van je constructieplannen, is isolatiemateriaal. Binnen deze categorie zijn Knauf en Rockwool de grootste merken. Met de producten van deze merken kun je aan de slag om wanden, daken of vloeren te isoleren. We kunnen je ook verwijzen naar de juiste partij wanneer je professionele hulp nodig hebt.

Panelen 

Ook de productgroep panelen is in grote mate vertegenwoordigd in onze bouwmarkt. We kunnen je helpen wanneer je bijvoorbeeld een wand of plafond functioneel of decoratief wilt afwerken.

Pvc

Ook met betrekking tot pvc hebben we verschillende opties beschikbaar in ons assortiment. Denk aan buizen, koppelingen en hulpstukken voor bijvoorbeeld dakgoten of afvoermateriaal voor binnenshuis.

Schuttingen

Om de privacy voor je tuin te verhogen is een omheining als schuttingen een must. Omdat een schutting een populaire optie is, hebben we verschillende varianten in ons assortiment. We zijn er zeker van dat er voor ieder wat wils is. Voorbeelden zijn plankenschermen, poorten, schuttingen van beton en grindschuttingen.

Steigerhout 

Steigerhout is momenteel populair voor de inrichting van woningen. Er wordt namelijk een landelijke en robuuste uitstraling gecreëerd voor het interieur dat een bepaalde charme uitstraalt. Naast het feit dat steigerhout gebruikt kan worden voor meubels, kan het natuurlijk ook functioneren als decoratie voor aan de muur. 

Bij Inter Chalet kun je terecht voor alles omtrent constructie. Bezoek daarom onze showroom in Horst en laat je adviseren door echte vakmensen die verstand van zaken hebben. Op onze website vind je een routebeschrijving hoe je eenvoudig bij onze winkel kunt komen.