Leef jij je graag helemaal uit in de keuken of ben je meer van de eenvoudige gerechten? Het maakt niet uit bij welke van deze varianten jij je op je gemak voelt, lekker eten is belangrijk en wordt door iedereen gewaardeerd. Wij willen je graag een beetje op weg helpen door een breed assortiment kookgerei aan te bieden waarmee je heerlijk kunt koken elke maaltijd tot een succes kunt maken.

Kookgerei

Met betrekking tot kookgerei hebben we een zeer breed assortiment met verschillende producten om lekker mee te kunnen koken. De pannensets van Tefal mogen hier uiteraard niet bij ontbreken. Veel van deze pannen zijn geschikt voor alle warmtebronnen. Denk hierbij aan de volgende varianten:
-Koekenpan
-Hapjespan
-Wokpan

 Naast Tefal hebben we vergelijkbare pannen van het Nederlandse merk BK. Sinds 1851 maakt dit Nederlandse bedrijf potten en pannen voor in de keuken, waardoor ze niet meer weg te denken zijn uit de Hollandse keuken. 

Keukenapparatuur

Tegenwoordig kunnen we koken een stuk makkelijker maken met handige keukenapparatuur. Naast friteuses en Airfryers van merken als Philips, beschikken we ook over diverse andere handige hulpmiddelen. Denk hierbij aan:
-Blenders (voor soepen en shakes)
-Handmixers
-Staafmixers
-Keukenmachines

 Net als bij het kookgerei zijn deze producten van bekende merken. Zo beschikken we over keukenmachines van Bourgini, zoals de Classic Kitchen Chef Red. Hiermee maak je taart- en brooddeeg, pannenkoekenbeslag en slagroom met het grootste gemak.   

Keukenhulpjes

Ten slotte hebben we ook verschillende handige keukenhulpjes als bak- en springvormen van Kaiser, variërend in grote en geschikt voor brood en/of cake. Daarnaast hebben we een keukenweegschaal van Soehnle, een kookwekker van deluxe en een speciale rijstkoker van Tomado. In onze showroom hebben we nog veel meer handige keukenhulpjes, dus kom gerust een kijkje nemen!

 Bij Inter Chalet in Horst (gelegen aan de A73) zijn talloze opties om jouw kookgereedschap te vervangen of uit te breiden. Onze medewerkers staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden en zullen je graag adviseren zodat jij de juiste keuze kunt maken.