Blokhutten

Op zoek naar blokhutten of speeltoestellen? Neem een kijkje bij Inter Chalet! Wij verkopen verschillende soorten blokhutten voor in je tuin, maar ook speeltoestellen voor je kinderen. Zo kan het hele gezin genieten van de faciliteiten in eigen tuin. Kom langs en bekijk de verschillende soorten blokhutten en toestellen op ons buitenterrein.


Blokhutten en overkappingen

Het onderdeel blokhutten is een specialiteit van Inter Chalet, de naam zegt het al. Op ons buitenterrein bij de winkel vind je diverse tuinhuisjes, blokhutten en overkappingen. Je

vindt hier gegarandeerd een blokhut die past bij jouw wensen en eisen. Naast de standaard huisjes kunnen veel van onze blokhutten ook voor jou op maat worden gemaakt. Zo creëer je een volledig zelf samengestelde blokhut voor in jouw tuin. Ook overkappingen kunnen naar eigen smaak worden samengesteld.

Speeltoestellen

Je kinderen spelen natuurlijk het liefst buiten, en hoe lekker is het nu als ze in de achtertuin kunnen ravotten? Bij Inter Chalet hebben we allerlei verschillende soorten speeltoestellen waarop de kinderen zich helemaal kunnen uitleven. Klimrekken, speelhuisjes, zandbakken, schommels en klimwanden. Wij hebben het allemaal! Je zult er jarenlang plezier van hebben dat de kinderen zich kunnen vermaken met hun vriendjes en vriendinnetjes in de tuin. De meeste speeltoestellen zijn gemakkelijk in elkaar te zetten. We verkopen speeltoestellen van onder andere de merken WoodVision en Hillhout. 
 

Merken blokhutten en overkappingen

Wij verkopen de volgende merken blokhutten en terrasoverkappingen:

  • Woodvision
  • Hillhout
  • Interflex
  • OutdoorLifeGroup
  • Universo

Daarnaast verkopen wij van terrasoverkappingen ook nog de volgende overige merken:

  • Deponti
  • Verasol
  • Skylux

Voor al jouw overkappingen, blokhutten en speeltoestellen ben je bij Inter Chalet aan het juiste adres! Heb je vragen, wil je advies, of ben je benieuwd naar het assortiment? Kom langs in onze winkel. Onze medewerkers adviseren je graag. Je kunt je vragen ook online stellen via ons contactformulier!